ASIAKASKOKEMUKSIA

Anita Huhtala

Kauneus- ja Hyvinvointihoitola ParatiisiPerhonen

Eijan "vierivalmennuksessa" on ollut turvallista aloittaa yritystoimintaa ensin sopimusyrittäjänä ja sittemmin osuuskunnan osakkaana. Häneltä olen saanut  innostavalla asenteella, usean vuoden yrittäjän kokemuksella  höystettynä hyödyllisiä neuvoja ja tukea sekä yrittäjyyteen että yrittäjänä. Esimerkiksi markkinoinnin erilaiset mahdollisuudet asiakaskunnan kasvattamiseksi ja säilyttämiseksi ovat vähitellen tulleet tutuiksi Eijan coutsauksessa.

Ilkka Uusisilta,

Himanikkari

Yritykseni kotisivut kaipasivat kipeästi päivittämistä ja onnekseni löysin tekijäksi Eija Kaasalaisen. Hän kuunteli toiveitani sivujen suhteen ja antoi hyviä vinkkejä niiden sisällön ja ulkoasun suhteen. Olen sivuihin enemmän kuin tyytyväinen ja yhteistyö tekijän kanssa sujui mutkattomasti ja hyvässä hengessä. Suosittelen lämpimästi!

www.himanikkari.fi

Nenna Liljeberg,

Tmi Nenna Liljeberg

Itsellä kävi todella hyvä tuuri, että tiet kohtasi Eijan kanssa juuri oikeaan aikaan. Yrittäjä-haaveet eivät saaneet kannatusta lähipiirissä, mutta uskalsin ottaa askeleen yrittäjyyteen Eijan tsemppauksella ja tuella. Yrittäjyyttä takana vuosi, enkä kadu hetkeäkään. Eija on koutsina kannustava, erittäin suuren kärsivällisyyden omaava ja tietopankki lähes asiassa kuin asiassa! Mutta osaa myös pitää tälläisen liiteliän ja vasta aloittaneen yrittäjän-alun jalat maassa.

Lotta Virtanen,

al Fine

Meillä on Eijan kanssa pitkä historia toistemme asiakkaina kauneudenhoitoalalla. Oli mahtavaa kun Eija teki mulle kotisivut ja loi niistä juuri mun näköiset. Auttoi saamaan mun ideat näkyviksi. Eija neuvoi sivujen käytön ja hänelle on helppo soittaa isommista muutoksista jos sivuja täytyy päivittää.

Iso suositus.

 

www.lotta-maarit.fi

Nimi,

yritys

Palaute

Nimi,

yritys

Palaute

Eija Kaasalainen

Yrittäjävalmentaja

040 751 0507

eija.kaasalainen[at]cocoaconsulting.fi

Kotipaikka Hyvinkää, toimintalue sopimuksen mukaan

© 2020 toteutus ja suunnittelu

Cocoa Consulting

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon