top of page

ASIAKASKOKEMUKSIA

cocoa day spa kosmetologi anita huhtala.

Anita Huhtala

Kauneus- ja Hyvinvointihoitola ParatiisiPerhonen

Eijan "vierivalmennuksessa" on ollut turvallista aloittaa yritystoimintaa ensin sopimusyrittäjänä ja sittemmin osuuskunnan osakkaana. Häneltä olen saanut  innostavalla asenteella, usean vuoden yrittäjän kokemuksella  höystettynä hyödyllisiä neuvoja ja tukea sekä yrittäjyyteen että yrittäjänä. Esimerkiksi markkinoinnin erilaiset mahdollisuudet asiakaskunnan kasvattamiseksi ja säilyttämiseksi ovat vähitellen tulleet tutuiksi Eijan coutsauksessa.

himanikkari_logo.jpg

Ilkka Uusisilta,

Himanikkari

Yritykseni kotisivut kaipasivat kipeästi päivittämistä ja onnekseni löysin tekijäksi Eija Kaasalaisen. Hän kuunteli toiveitani sivujen suhteen ja antoi hyviä vinkkejä niiden sisällön ja ulkoasun suhteen. Olen sivuihin enemmän kuin tyytyväinen ja yhteistyö tekijän kanssa sujui mutkattomasti ja hyvässä hengessä. Suosittelen lämpimästi!

www.himanikkari.fi

nenna_liljeberg_cocoa_day_spa.jpg

Nenna Liljeberg,

Tmi Nenna Liljeberg

Itsellä kävi todella hyvä tuuri, että tiet kohtasi Eijan kanssa juuri oikeaan aikaan. Yrittäjä-haaveet eivät saaneet kannatusta lähipiirissä, mutta uskalsin ottaa askeleen yrittäjyyteen Eijan tsemppauksella ja tuella. Yrittäjyyttä takana vuosi, enkä kadu hetkeäkään. Eija on koutsina kannustava, erittäin suuren kärsivällisyyden omaava ja tietopankki lähes asiassa kuin asiassa! Mutta osaa myös pitää tälläisen liiteliän ja vasta aloittaneen yrittäjän-alun jalat maassa.

IMG-20191213-WA0000.jpg

Lotta Virtanen,

al Fine

Meillä on Eijan kanssa pitkä historia toistemme asiakkaina kauneudenhoitoalalla. Oli mahtavaa kun Eija teki mulle kotisivut ja loi niistä juuri mun näköiset. Auttoi saamaan mun ideat näkyviksi. Eija neuvoi sivujen käytön ja hänelle on helppo soittaa isommista muutoksista jos sivuja täytyy päivittää.

Iso suositus.

 

www.lotta-maarit.fi

Lala's.png

Miila Toimela,

Lala's

Kun aloitin yrittäjänä aikalailla tietämättömänä mitä kaikkea siihen voikin kuulua, oli suorastaan lottovoitto saada Eija opastamaan minua yrittäjyyden ensi askelissa! Saan toki vieläkin 1,5 vuoden jälkeenkin häneltä hyviä vinkkejä, oli sitten kyse markkinoinnista, somesta tai ihan vaan vaikka yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Eijalta olen oppinut muun muassa sometaitoja, markkinointia, omien nettisivujen käyttöä, erilaisten ohjelmien käyttöä joita voi käyttää markkinoinnin ja somen apuna.  Näistä ennen yrittäjyyttäni minulla ei ollut mitään kokemusta tai osaamista, uskon että ilman Eijaa minulla ei olisi vieläkään.  Eija on rauhallinen ja kärsivällinen opastaja, sekä todellinen moniosaaja.

rasavillogo.png

Tanja Parkkinen,

RA-SA-VIL Oy

Olen erittäin tyytyväinen Eijan tekemiin kotisivuihin yritykselleni. Hän kuunteli toiveitani sivujen suhteen, mutta ammattilaisena hän sai kuitenkin vapaat kädet. Yhteistyö sivujen päivittämisissä ym on mutkatonta ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi kaikille.

www.ra-sa-vil.fi

bottom of page