top of page

DIGIMARKKINOINTI

nettisivut, verkkokauppa, some-kanavat & sähköpostimarkkinointi

"Jos et ole verkossa, yritystäsi

ei ole olemassa."

NETTISIVUT & VERKKOKAUPPA

"Teen yrityksellesi täysin uudet nettisivut/verkkokaupan tai freesaan vanhat sivusi uuteen uskoon!"

"Jos et ole verkossa, yritystäsi ei ole olemassa." Tämä pitää paikkansa entistä paremmin. Siksi kotisivut kannattaa laittaa kuntoon nyt heti. Jos viimeisin päivitys sivuillasi on monen vuoden takaa, se ei anna yrityksestäsi parasta mahdollista kuvaa. Sivuillesi eksynyt saattaa ajatella, ettei yrityksesi ole enää edes toiminnassa. Nettisivut ovat käyntikorttisi uusille potentiaalisille asiakkaille ja kanta-asiakkaille ne tarjoavat ajankohtaista tietoa. Nettisivujen skaalautuvuus mobiililaitteisiin sekä hakukoneoptimointi varmistavat, että yrityksesi löydetään. 

Palveluntarjoajille lisäarvoa tuo netissä toimiva ajanvaraus. Kun asiakas valitsee palvelun tarjoajaa, hän valitsee sen jolta ajan voi varata samalta istumalta. Tuotemyyntiä kannattaa tehdä myös verkkokaupassa vaikka yritykselläsi olisikin kivijalkamyymälä. Verkkokaupan saavutettavuus ja kuntannustehokkuus puhuvat puolestaan.

 
MITEN TOTEUTAN UUDET NETTISIVUT / VERKKOKAUPAN?

Rakennan nettisivut sekä verkkokaupan valmiiseen sivualustaan (Wix, Shopify, Finqu jne.) siten, että ne tukevat värimaailmaltaan yrityksesi ilmettä. Jos sinulla ei ole kuvia ja logoa omasta takaa, autan sinua niiden hankinnassa. Avustan sinua tarvittaessa myös myyvien tekstien kirjoitttamisessa. Valitsemme yhdessä sinulle sopivan hintaisen kotisivutyökalun, jolla voit päivittää sivuja myös itse. Jos et koe sivujen päivittämistä mielekkääksi, voit tarvittaessa ostaa minulta päivityspalvelun sekä sisällöntuotannon. 

SOME-KANAVAT

Sosiaalisessa mediassa luot tuotteillesi ja palveluillesi tarinoita, jotka kiinnostavat asiakkaitasi. Kiinnostavuus ja mainonta tarkkaan valitulle kohderyhmälle tuo lisää myyntiä. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, WhatsApp,Tik Tok? Some kanavien viidakko voi olla hämmentävä. Autan sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellesi parhaat sosiaalisen median kanavat. Saat minulta myös hyviä vinkkejä siihen, millainen sisältö kiinnittää asiakkaittesi huomion. 

"Voin myös tsekata läpi olemassaolevat some-kanavasi ja antaa sinulle toimivia vinkkejä kanavan päivittämiseen, kuvien & värien käyttöön sekä hyvien tekstien kirjoittamiseen"

 
SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI

Keräätkö asiakkaista jo sähköpostilistaa? Jos et vielä kerää, niin kannattaa aloittaa heti! Tuotteiden ja palveluiden markkinoiminen sähköpostitse on edelleen hyvin toimiva keino. Sillä tavoitat vanhat asiakkaasi helposti ja teet lisämyyntiä. Taika on siinä, miten asian muotoilet - älä tuputa! Mieti millaisia mainos- tai uutiskirjeitä haluat itse lukea. Mikä saa sinut kiinnostumaan, mikä taas deletoimaan viestin? huomiosi? Kerro tarinoita, anna vinkkejä ja ohjeita, laita persoonasi peliin! Haluatko oppia lisää? Autan sinua ottamaan sähköpostimarkkinoinnin haltuusi!

KYSYMINEN EI MAKSA MITÄÄN

ESIMERKKEJÄ HINNOITTELUSTA

Tunnin sparraus somen tehokkaaseen hyödyntämiseen

49€ +alv

Some kanavan käyttöönotto ja opastus

alk. 159€ +alv

Nettisivujen freesaus, hakukoneoptimointi

alk. 349€ +alv

Uusien nettisivujen (3-5 sivua) toteutus valmiista aineistosta

alk. 650€ +alv

Uusien nettisivujen / verkkokaupan toteutus, logo & myyvät tekstit

alk. 1450€ +alv

Saat kaiken osaamiseni käyttöösi joustavasti kasvotusten, puhelimitse/skypellä/whatsappilla tai sähköpostilla. Voimme tavata omassa toimipisteessäsi tai muussa sovitussa paikassa. Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut. 

bottom of page