top of page
  • Kirjoittajan kuvaEija Kaasalainen

Helppoa ja edullista kuvankäsittelyä


Canva on ilmainen ja heppo kuvankäsittelyohjelma selaimessa

Tuskailetko millä saisit näyttäviä ja ammattimaisia kuvia nettisivuillesi ja sosiaalisen median kanaviisi? Joko olet kokeillut selaimessa toimivaa Canva kuvankäsittelyohjelmaa? Jos et vielä ole, niin nyt on korkea aika! Tämän helpommaksi ei kuvien tekeminen enää tule.


Canvan käyttäjäksi voit rekisteröityä ilmaiseksi ja lähteä kokeilemaan kuvien tekemistä ilman kalliita kuukausimaksuja. Myöhemmin voit muuttaa tilisi Canva Pro tilaukseksi noin 100€ vuosihintaan, jolloin käytettävissäsi on huomattavasti enemmän kuvia ja mallipohjia. Ilmaisella versiolla pääset kuitenkin hienosti alkuun. Palvelu toimii suomeksi, joten sinun ei tarvitse olla kielinero. Rekisteröidy osoitteessa: https://www.canva.com


Canvassa käytössäsi on lukemattomia valmiita mallipohjia

Sinun ei tarvitse tietää esimerkiksi eri some kanavien kuvakokoja, vaan voit lähteä liikkeelle valmiista malleista joita on yli 50.000! Valitse sinua miellyttävä mallipohja ja muokkaa sitä oman yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Maksuton -merkillä varustetut mallipohjat ja kuvat ovat käytössäsi ilmaiseksi. Lisäksi Canvasta löytyy ilmaisia fontteja, graafisia elementtejä, suodattimia jne. Voit lisäksi ostaa yksittäisiä pro kuvia 1-2€ hintaan - melko edullista, eikö? Voit muokata mallipohjia siten, että tukevat oman yrityksesi värimaailmaa ja tyyliä. Voit myös ladata Canvaan omia kuviasi ja käyttää niitä. Tallentamasi mallipohjat säilyvät Canvassa, joten voit muokata tai kopioida aiemmin tekemäsi kuvan uutta tarkoitusta varten.


Canvassa käytössäsi on mallipohjia erilaisiin tarpeisiin

Canvasta löytyy myös pohjia mm. infograafeihin, A4 kokoisiin esityksiin, flaijereihin, käyntikortteihin, logoihin, julisteisiin jne. Kunhan pääset alkuun, voit aloittaa myös tyhjältä pohjalta ja suunnitella täysin omanlaisesi kuvan tai esityksen. Täältä löydät sitä varten ajantasaiset sosiaalisen median kuvakoot:

https://calltoaction.fi/sosiaalinen-media/sosiaalisen-median-kuvakoot


Olen myös koonnut aiemmassa postauksessani sinulle muita ilmaisia kuvapankkeja, joista löydät lisää kuvamateriaalia: https://www.cocoaconsulting.fi/post/ilmaiset-kuvapankit

Jos haluat päästä nopeasti alkuun, niin ota minuun yhteyttä - opetan sinut käyttämään Canvaa vaikkapa puolen päivän valmennuksessa!

https://www.cocoaconsulting.fi/ota-yhteytta


P.S. Canvasta on nykyään olemassa myös mobiiliversio, jolla saat tehtyä kuvia vaikkapa reissuun päällä. :-)

36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page