YRITTÄJÄVALMENNUS

ALOITTAVA YRITTÄJÄ
YRITYKSEN KEHITTÄMINEN

Oletko aloittamassa yritystoimintaa ja tarvitset apua yrityksen perustamisessa? Kuulostaako yritysmuodot, liiketoimintasuunnitelma, kirjanpitovelvollisuus, kannattavuuslaskelma ja ennakkoverorekisteri täysin heprealta? Autan sinua näiden termien haltuun ottamisessa ja olen tukenasi yrityksen perustamisvaiheessa. Saat valmennuksessani perustietoja ja -taitoja toimia yrittäjänä.

 

Oletko jo toimiva yrittäjä ja haluaisit kehittää liiketoimintaasi, uudistaa yritystäsi ja tehdä lisää liikevaihtoa? Tuntuuko, että poljet paikallasi yrittäjänä ja haluaisit kehittää itseäsi ja osaamistasi? Kaipaatko tukea, ohjausta, uusia ajatuksia, fiksuja vinkkejä ja keskustelukumppania?

 

Yrittäjyys on itsenäistä puurtamista ja yrittäjä jää monesti ongelmiensa kanssa yksin. Asioiden ääneen sanominen ja ideoiden pallottelu keskustelukumppanin kanssa on valtavan suuri liikkeelle saava voima. Valmennus-asiakkaanani saat kaiken kokemukseni ja tietotaitoni käyttöösi! Olen sparraajana ratkaisukeskeinen, idearikas ja innostava. Kannustan sinua kehittymään oman yrityksesi parhaaksi johtajaksi ja "potkin persiille" silloin kun oma intosi meinaa loppua.

Tunnin sparraus viikottain, kuukausittain tai pika-apuna kerran

65€ +alv

Puolen päivän valmennus

3 tuntia

180€ +alv

Koko päivän valmennus

6 tuntia

350€ +alv

Saat kaiken osaamiseni käyttöösi joustavasti kasvotusten tai puhelimitse/skypellä. Voime tavata omassa toimipisteessäsi tai muussa sovitussa paikassa.

 

Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut. 

Eija Kaasalainen

Yrittäjävalmentaja

040 751 0507

eija.kaasalainen[at]cocoaconsulting.fi

Kotipaikka Hyvinkää, toimintalue sopimuksen mukaan

© 2020 toteutus ja suunnittelu

Cocoa Consulting

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon