top of page

YRITTÄJÄVALMENNUS

Creative Thoughts
Valmennusta aloittavalleyrittäjälle

ALOITTAVA YRITTÄJÄ

Polkaise yritystoiminta käyntiin avullani. Saat valmennuksessani perustietoja ja -taitoja yrittäjänä toimimiseen.

Oletko aloittamassa yritystoimintaa ja tarvitset apua yrityksen perustamisessa? Kuulostaako yritysmuodot, liiketoimintasuunnitelma, kirjanpitovelvollisuus, kannattavuuslaskelma ja ennakkoverorekisteri täysin heprealta? Autan sinua näiden termien haltuun ottamisessa ja olen tukenasi yrityksen perustamisvaiheessa. Saat valmennuksessani perustietoja ja -taitoja toimia yrittäjänä.

 Young Woman Contemplating
Valmennusta aloittavalleyrittäjälle

KEHITTYVÄ YRITTÄJÄ

Kehitä kanssani liiketoimintaasi ja opi uutta yrittäjyydestä. Sparraan sinut oman yrityksesi parhaaksi johtajaksi!

Oletko jo toimiva yrittäjä ja haluaisit kehittää liiketoimintaasi, uudistaa yritystäsi ja tehdä lisää liikevaihtoa? Kenties olet miettinyt miten veisit liiketoimintasi verkkoon? Tuntuuko, että poljet paikallasi yrittäjänä ja haluaisit kehittää itseäsi ja osaamistasi? Kaipaatko tukea, ohjausta, uusia ajatuksia, fiksuja vinkkejä ja keskustelukumppania?

Yrittäjyys on itsenäistä puurtamista ja yrittäjä jää monesti ongelmiensa kanssa yksin. Asioiden ääneen sanominen ja ideoiden pallottelu keskustelukumppanin kanssa on valtavan suuri liikkeelle saava voima. Valmennus-asiakkaanani saat kaiken kokemukseni ja tietotaitoni käyttöösi! Olen sparraajana ratkaisukeskeinen, idearikas ja innostava. Kannustan sinua kehittymään oman yrityksesi parhaaksi johtajaksi ja "potkin persiille" silloin kun oma intosi meinaa loppua.

KYSYMINEN EI MAKSA MITÄÄN

ESIMERKKEJÄ HINNOITTELUSTA

Tunnin sparraus viikottain, kuukausittain tai pika-apuna kerran

49€ +alv

Puolen päivän valmennus

tai 4 tuntia/kk

179€ +alv

Koko päivän valmennus

tai 7 tuntia/kk

329€ +alv

Saat kaiken osaamiseni käyttöösi joustavasti kasvotusten tai puhelimitse/skypellä/whatsappilla. Voimme tavata omassa toimipisteessäsi tai muussa sovitussa paikassa. Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut. 

bottom of page