top of page

EIJA KAASALAINEN - YRITTÄJÄVALMENTAJA

Yrittäjävalmentaja Eija Kaasalainen, Cocoa Consulting

Aloitin hyvinvointi- ja kauneusalan yritykseni Hehku Home Span hyvin perinteisesti ns. "autotallista". Oman kodin yhteyteen perustamassani hoitotilassa ehdin tehdä töitä jokusen vuoden kunnes asiakkaita alkoi olla niin paljon, että myin eioo:ta. Vuoden 2012 aikana totesin, että on aika kasvattaa liiketoimintaa ja ottaa mukaan muita alan yrittäjiä. Löysin liiketilan huippusijainnilla Hyvinkään keskustasta. Remointoin sen oman visioni mukaisesti mieheni sekä vuokranantajani avulla ja etsin mukaan hyvinvointialan sopimusyrittäjiä. Samalla nimi vaihtui Cocoa Day Spa:ksi.

​Loin Cocoa Day Spalle vahvan brändin ja kasvatin liikevaihtoa tasaisesti  - yrityksen ja erehdyksen kautta. Kun tuntui, että asiat polkivat paikoillaan, lähdin opiskelemaan Yritysjohtamisen Erikoisammattitutkintoa ja etsin itselleni mentorin. Kehitin saamieni oppien ja ideoiden pohjalta menestyksekkäästi yritystäni eteenpäin. Yrittäjällä on monta eri roolia ja kaikki pitäisi hanskata, jotta menestyisi liiketoiminnassa. Tiedän omakohtaisesta kokemuksesta miten yksin yrittäjä voi jäädä ja kuinka tärkeää on hakea apua, tukea ja uusia ajatuksia ulkopuolelta. 


Yrityksen pyörittäminen on vahvistanut osaamistani mm. taloushallinnossa, asiakkuuksien hoitamisessa, markkinoinnissa ja viestinnässä, tiimin johtamisessa ja monessa muussa. 15 vuoteen yrittäjänä mahtuu paljon yrityksiä, erehdyksiä ja totaalista turhautumista. Niistä sisuuntuneena lähdin tekemään muutoksia - opiskelin, otin vastaan sparrausapua, kokeilin, suunnittelin, aikataulutin ja toteutin. Alkoi tulla onnistumisia ja samalla oma osaamiseni yrityksen johtajana vahvistui. 

 

Pitkäjänteinen kehitystyöni on johti siihen, että yritykseni on laajentui uusille alueille. Cocoa Zone sateenvarjon alla toimin niin valmennuksen, sähköisen markkinoinnin & nettisivujen parissa kuin hyvinvoinnin & kauneuden. Toteutan pikkuhiljaa suunnitelmaani jäädä kokonaan pois hoitolatyöstä ja sitä silmällä pitäen etsin business kumppaneita, jotka voisivat jatkaa hoitolan liiketoimintaa. Vuoden 2019 alussa olin löytänyt kolme kollegaa, jotka halusivat lähteä mukaan ja oppia minulta kaiken hoitolan pyörittämisestä. 4 Flow Osuuskunta näki päivänvalon ja olen nyt kolmen vuoden ajan toiminut uusien hoitolayrittäjien mentorina. Valmennuksen jälkeen he pystyvät toiminaan omillaan ilman että joutuvat oppimaan kaiken kantapään kautta. Samalla olen todennut kuinka hienosti osuuskunta toimii silloin, kun pienyrittäjät haluavat tehdä yheistyötä.

 

Cocoa Consultingin kautta tarjoan oman osaamiseni ja kokemukseni myös muiden yrittäjien käyttöön. Haluan jakaa tietotaitoni ja auttaa kanssayrittäjiä välttämään yrittäjyyden pahimmat sudenkuopat. Haluan sparrata yrittäjiä näkemään uusia mahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen.

Eija_koulutus_työkokemus_timeline.png

Aikaansaava ja tehokas
 

Haen sitkeästi ratkaisuja visaisiinkin haasteisiin

Omaksun uusia asioita nopeasti

Osaan kertoa monimutkaisenkin asian ymmärrettävästi

Hallitsen laajoja kokonaisuuksia ja organisoin työt tehokkaasti

Idearikas ja innostava

Kannustan ja sparraan eteenpäin

Luotettava ja kuunteleva

Utelias uuden oppija

bottom of page